Optimaliseer je werkproces met een digitale werkbon

In de moderne zakenwereld evolueert technologie voortdurend om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Eén van de opkomende hulpmiddelen die steeds meer aandacht krijgt, is de digitale werkbon. Maar wat houdt dit concept eigenlijk in? In deze blog zal Fieldbuddy dieper ingaan op wat een digitale werkbon precies is, hoe het werkt en welke voordelen het biedt voor bedrijven en organisaties.

Definitie van een digitale werkbon

Een digitale werkbon is een elektronische versie van de traditionele papieren werkbon. Het is een digitaal document dat wordt gebruikt om informatie vast te leggen over uitgevoerde taken, diensten of werkzaamheden. Het omvat relevante details zoals de aard van het werk, locatie, tijdsduur, gebruikte materialen, arbeid en handtekeningen van betrokken partijen.

Hoe werkt een digitale werkbon?

In plaats van handgeschreven notities en papieren formulieren, maakt een digitale werkbon gebruik van mobiele apps of software platforms. Werknemers kunnen de benodigde informatie direct in de app invoeren, inclusief foto’s en digitale handtekeningen. Deze gegevens worden vervolgens opgeslagen en kunnen in realtime worden verzonden naar kantoor, management of klanten.

Voordelen van een digitale werkbon

  • Efficiëntie: Digitale werkbonnen elimineren de noodzaak van papieren formulieren en handmatige gegevensinvoer. Dit bespaart tijd en vermindert fouten die kunnen optreden bij handgeschreven notities.
  • Realtime informatie: Met digitale werkbonnen kunnen bedrijven real-time informatie ontvangen over lopende werkzaamheden. Dit stelt management in staat om snel bij te sturen indien nodig en klanten kunnen direct op de hoogte worden gebracht.
  • Nauwkeurige facturatie: Digitale werkbonnen zorgen voor nauwkeurige registratie van arbeid, materialen en kosten. Dit vergemakkelijkt de facturatie en vermindert geschillen met klanten.
  • Minder papierwerk: Het gebruik van digitale werkbonnen draagt bij aan een verminderde papierstroom, wat milieuvriendelijk is en kosten bespaart voor afdrukken en opslag.
  • Betere klantenservice: Met real-time informatie kunnen bedrijven snel reageren op klantverzoeken en updates verstrekken over de voortgang van het werk.

Een digitale werkbon is een moderne oplossing die bedrijven helpt hun werkprocessen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en de klantenservice te verbeteren. Het elimineert papierwerk, minimaliseert fouten en biedt real-time informatie over uitgevoerde werkzaamheden. Als resultaat daarvan kunnen bedrijven profiteren van een gestroomlijnd beheer, nauwkeurige facturatie en tevreden klanten. Met de voordelen van digitaliteit en mobiele technologieën is de digitale werkbon een waardevol instrument geworden in de moderne bedrijfsvoering.

Het belang van goed hypotheekadvies en waar je op moet letten

Het kopen van een huis is een grote stap en gaat vaak gepaard met het afsluiten van een hypotheek. Het vinden van de juiste hypotheek is niet altijd even makkelijk en vraagt om deskundig advies. Hypotheekadvies is dan ook van groot belang, zodat je de hypotheek vindt die past bij jouw financiële situatie en wensen. In dit blogartikel lees je waarom goed hypotheekadvies belangrijk is en waar je op moet letten bij het kiezen van een hypotheekadviseur.

Het belang van goed hypotheekadvies

Een hypotheek is vaak de grootste financiële verplichting die je aangaat in je leven en kan invloed hebben op je financiële situatie voor de komende jaren. Het is daarom essentieel dat je goed geïnformeerd bent en de juiste beslissingen neemt. Een hypotheekadviseur kan je helpen om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie, de hypotheek opties te vergelijken en de best passende hypotheek te vinden. Goed hypotheekadvies geeft je meer zekerheid en kan je op termijn geld besparen.

Waar let je op bij het kiezen van een hypotheekadviseur?

Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten bij het kiezen van een hypotheekadviseur. Allereerst is het belangrijk dat de hypotheekadviseur onafhankelijk is en jouw belangen voorop stelt. Daarnaast is het prettig als de adviseur transparant is over de kosten en kwalificaties, zoals het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Ook kun je kijken naar recensies van andere klanten om een idee te krijgen van de ervaringen met de adviseur. Tot slot is het verstandig om te controleren of de adviseur werkt conform de eisen van de wet op het financieel toezicht.

Verschillende soorten hypotheekadviseurs

Er zijn verschillende soorten hypotheekadviseurs die je kunt inschakelen. Zo zijn er financieel adviseurs, hypotheekadviseurs bij een bank en onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een financieel adviseur kan je algemeen financieel advies geven en is niet altijd gespecialiseerd in hypotheken. Bij een bank kun je alleen terecht voor de hypotheken die door die bank worden aangeboden. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je helpen bij het vergelijken van verschillende hypotheken en heeft een breed aanbod. Het is belangrijk om goed te kijken welk type adviseur het beste past bij jouw wensen en situatie.

Het hypotheekadvies proces

Het hypotheekadvies proces bestaat over het algemeen uit verschillende stappen. Zo zal de adviseur je eerst informeren over de verschillende hypotheekvormen en de mogelijkheden in jouw situatie. Vervolgens maakt de adviseur een inventarisatie van jouw financiële situatie en je wensen. Na het vergelijken van verschillende hypotheken wordt de best passende hypotheek geadviseerd. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de kosten van het adviestraject, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke stap en vraagt om deskundig advies. Het is daarom essentieel om een goede hypotheekadviseur te vinden die jouw belangen voorop stelt en transparant is over de kosten. Door goed hypotheekadvies ben je beter geïnformeerd en kun je geld besparen. Er zijn verschillende soorten hypotheekadviseurs die je kunt inschakelen, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Het hypotheekadvies proces bestaat uit verschillende stappen en het is belangrijk om inzicht te hebben in de kosten van het adviestraject. Met de juiste hypotheek en goede begeleiding kun je met een gerust hart genieten van jouw nieuwe woning. Voor meer informatie kun je terecht op bijvoorbeeld unive.nl.

ZWS Incasso – De oplossing voor uw openstaande facturen!

Een openstaande factuur kan voor veel stress en frustratie zorgen, zowel voor de schuldeiser als de schuldenaar. Als schuldeiser wilt u uw geld zo snel mogelijk ontvangen en als schuldenaar wilt u de betaling zo snel mogelijk afhandelen. Helaas komt het vaak voor dat er niet op tijd betaald wordt en dat er dure incassokosten bij komen kijken. ZWS Incasso is een bedrijf dat u kan helpen bij het incasseren van openstaande facturen. In deze blog zal ik meer vertellen over ZWS Incasso en wat zij voor u kunnen betekenen en meer informatie kunt u vinden op de website.

ZWS Incasso is een ervaren incassobureau dat zich richt op het incasseren van openstaande facturen. Het bedrijf werkt snel en efficiënt waardoor uw openstaande facturen in de meeste gevallen snel kunnen worden afgehandeld. Bij ZWS Incasso staat de klant centraal en zij doen er alles aan om een goede relatie tussen beide partijen te behouden.

ZWS Incasso werkt op basis van ‘no cure no pay’. Dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen als zij daadwerkelijk de openstaande factuur incasseren. Dit scheelt u veel tijd en geld, aangezien u geen kosten heeft als er geen resultaat wordt behaald. Het bedrijf werkt op een transparante wijze zodat u goed op de hoogte bent van de stand van zaken.

Het incasseren van openstaande facturen kan soms een lastige en langdurige procedure zijn. Het kan zijn dat er een langere periode nodig is om tot betaling over te gaan. ZWS Incasso beschikt over een netwerk van advocaten die gespecialiseerd zijn in incassozaken. Zij kunnen u helpen bij alle juridische stappen die nodig zijn voor een succesvolle incasso.

Als schuldenaar zijnde kan het zijn dat u door omstandigheden niet op tijd kunt betalen. ZWS Incasso begrijpt dit en zal altijd naar een oplossing zoeken die voor beide partijen acceptabel is. Het doel is altijd om een goede relatie tussen beide partijen te behouden.

ZWS Incasso is een vertrouwd bedrijf dat al jaren lang actief is in de incassowereld. Het bedrijf beschikt over de benodigde certificaten en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner in de incassowereld.

Kortom, een openstaande factuur kan voor veel stress en frustratie zorgen. ZWS Incasso biedt de oplossing om uw openstaande facturen snel en efficiënt te innen. Door hun ervaring en expertise kunnen zij u op een professionele wijze van dienst zijn en streven zij altijd naar een goede relatie tussen beide partijen. Met hun ‘no cure no pay’ dienstverlening en hun transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Aarzel niet langer en neem contact op met ZWS Incasso om ook uw openstaande facturen snel en efficiënt af te handelen.

Bron: ZWS Incasso 

Waarom zou je een Factuurprogramma gebruiken?

Een factuurprogramma kan zeer gunstig zijn voor jouw bedrijf, ongeacht de omvang van je onderneming of de branche waarin je actief bent. Als ondernemer moet je verschillende taken uitvoeren en rekeningen maken, en het factuurprogramma maakt het gemakkelijker om facturen te beheren. Het is een professionele en moderne manier om betalingen te beheren, wat bijdraagt ​​aan de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van het gebruik van een factuurprogramma en waarom het zelfs voor kleine bedrijven een essentiële tool is geworden.

Tijdsbesparing

Factuurprogramma’s besparen zowel de ondernemer als de klant tijd. Het wijzigen en handmatig versturen van facturen kan veel tijd in beslag nemen. Maar met een factuurprogramma, kan je binnen enkele minuten facturen maken en verzenden. Dit zorgt voor een snellere afwikkeling van betalingen en een gelukkige klant.

Elimineert fouten

Fouten maken is menselijk, maar een klein foutje kan soms verstrekkende gevolgen hebben, vooral wanneer het gaat om financiën. Een factuurprogramma elimineert deze fouten voor je. Het programma berekent automatisch de totalen, voegt belastingen, kortingen en andere benodigde gegevens aan de factuur toe. Zo zorgt het programma voor meer nauwkeurigheid en precisie in de facturen.

Betere facturatie

Elk factuurprogramma biedt je de mogelijkheid om aangepaste facturen te maken en te verzenden. Dit stelt je in staat om hartelijke en gepersonaliseerde facturen te maken die precies bij jouw merk passen. Door een hoogwaardige presentatie van jouw bedrijf te bieden, zal jouw bedrijf professioneler lijken. Een professionele uitstraling kan de kans op snelle betaling door de klant stimuleren.

Gemakkelijk betalingsbeheer

Het meest handige feature van een factuurprogramma is misschien wel de mogelijkheid om betalingen gemakkelijk bij te houden. Met het factuurprogramma kan je snel zien welke facturen zijn betaald en welke nog moeten worden betaald. Dit is een veel handiger proces dan het handmatig bijhouden van betalingen in Excel of in een gewoon notitieblok.

Kostenbesparing

Voor startende ondernemers is elke besparing belangrijk om kapitaal te blijven behouden. Omdat je met een factuurprogramma een hoop tijd bespaard, kan het ook een impact hebben op je overheadkosten. Ondernemers moeten zich richten op hun kerntaken om geld te verdienen en winst te maken. Door deze tijdsbesparing kunnen ondernemers deze tijd nu beter benutten in verkooptaken en hun bedrijfs bekwaamheid.

Conclusie

Als we alle voordelen van een factuurprogramma bekijken, is het duidelijk dat het gebruik van een factuurprogramma niet een optie is, maar een noodzaak. Het gebruik van een factuurprogramma kan de betaling van facturen efficiënter, beheersbaarder en professioneler maken. Dit maakt het voor de ondernemer gemakkelijker om zich op de belangrijkere taken te concentreren. Als ondernemer moet je het jezelf niet moeilijker maken dan nodig, kies daarom voor een factuurprogramma.

Bron: rompslomp

Waarom zou je een rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Een rechtsbijstandverzekering kan je financiële zorgen besparen in geval van een juridisch conflict. Het biedt juridische ondersteuning en dekking van de kosten die gepaard gaan met een juridisch proces. Of het nu gaat om problemen op het werk, conflicten in privésituaties, huurgeschillen, of ernstiger zaken zoals medische fouten. De verzekering biedt zekerheid en gemoedsrust voor situaties waarin je zonder bescherming wordt overgelaten. In deze blog zullen we meer in detail bespreken waarom het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering de moeite waard is.

Juridische ondersteuning

Juridisch advies kan duur zijn. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering afsluit, heb je toegang tot professionele juridische ondersteuning die je kan helpen bij het oplossen van geschillen of zelfs voordat ze ontstaan. Je kunt moeiteloos vragen stellen aan de experts, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. De verzekeraar kan je ook helpen bij het vinden van de juiste advocaat die gespecialiseerd is in jouw situatie.

De polis breidt zich uit tot verschillende rechtsgebieden

Een rechtsbijstandverzekering kan een breed scala aan zaken dekken, van arbeidsgeschillen, letselschade, familiegeschillen, huurgeschillen tot consumentengeschillen. Het is mogelijk om een polis af te sluiten die speciaal is afgestemd op jouw behoeften en die dekking biedt voor alle rechtsgebieden, inclusief civiele en strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Bespaart geld

Mocht je onverhoopt terechtkomen in een juridische strijd, kunnen de juridische kosten hoog oplopen. Dit zijn kosten die je normaal gesproken niet verwacht, en het kan een enorme impact hebben op je budget. Met de rechtsbijstandverzekering is er geen reden om verder te kijken dan de polis, in plaats van de kosten achteraf te betalen.

Geschillen kunnen op een efficiënte manier worden opgelost

De tussenkomst van een advocaat of juridische bijstand kan een probleem sneller oplossen dan wanneer je zelf zou handelen. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering afsluit, heb je toegang tot juridische hulp die je zaak kan bespoedigen. Dit kan leiden tot een snellere oplossing van het geschil en meer gemoedsrust.

Preventieve werking

Een rechtsbijstandverzekering kan ook worden gezien als een preventieve maatregel, je kunt bij ARAG een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Het hebben van een verzekering geeft bijvoorbeeld potentiële tegenpartijen misschien het signaal dat je niet zomaar genoegen neemt met onaanvaardbare of onrechtvaardige situaties. Dit kan leiden tot een meer ontspannen omgeving voor beide partijen en het kan ook geschillen voorkomen voordat deze zich voordoen.

Een rechtsbijstandverzekering is een goede investering, vooral als je problemen op het werk of thuis, huurgeschillen of andere juridische kwesties voorziet. Juridische conflicten zijn niet alleen kostbaar, maar kunnen ook emotionele en mentale lasten met zich meebrengen. Het afsluiten van de juiste rechtsbijstandverzekering kan ervoor zorgen dat je volledig bent beschermd. Het is een slimme manier om jezelf en je gezin te beschermen tegen onverwachte juridische kosten en het kan ook helpen om je gemoedsrust te behouden, wetende dat je altijd hulp krijgt van experts.

Kijk op https://www.arag.nl/ voor meer informatie!

Ouderverstoting als emotioneel misbruik: hoe te herkennen en aan te pakken in een huwelijk

Ouderverstoting is een ernstige vorm van emotioneel misbruik dat vaak voorkomt binnen huwelijken. Het kan een enorme impact hebben op het kind, de verstoten ouder en het hele gezin. Hoewel ouderverstoting niet altijd met opzet wordt gedaan, kan het desondanks veel schade aanrichten. Het is belangrijk om ouderverstoting te herkennen en te begrijpen hoe het kan worden aangepakt, zodat we deze schadelijke praktijken kunnen voorkomen. In dit artikel leggen we uit wat ouderverstoting is, hoe het kan worden herkend en hoe je het kunt aanpakken als je ermee te maken krijgt.

Wat is ouderverstoting?

Ouderverstoting komt voor wanneer een kind zich afkeert van een van zijn ouders, om redenen die vaak ongegrond zijn. De ouder waar het kind zich van afkeert, wordt vaak ‘verstoten ouder’ genoemd. Ouderverstoting gaat vaak gepaard met manipulatie, waarbij de andere ouder het kind beïnvloedt om zich tegen de verstoten ouder te keren. Het kan verschillende vormen aannemen, waaronder negeren van de ouder, weigeren om te communiceren met de ouder, valse beschuldigingen maken of zelfs fysiek contact vermijden.

Hoe kan je ouderverstoting herkennen?

Ouderverstoting kan moeilijk te herkennen zijn, omdat het vaak subtiel gebeurt. Het begint vaak met kleine opmerkingen of subtiele suggesties van de andere ouder, waarbij het kind wordt beïnvloed om zich tegen de verstoten ouder te keren. Andere tekenen van ouderverstoting zijn het vermijden van activiteiten met de verstoten ouder, geen interesse tonen in het leven van de verstoten ouder, en het verdraait de geschiedenis of maakt valse beschuldigingen. Als je vermoedt dat er sprake is van ouderverstoting, wordt het sterk aanbevolen om professioneel advies in te winnen.

Hoe kan je ouderverstoting aanpakken?

Als je vermoedt dat je kind betrokken is bij ouderverstoting, is het belangrijk om er zo snel mogelijk tegen op te treden. Praat met het kind en probeer erachter te komen wat de reden is waarom hij of zij zich tegen de verstoten ouder keert. Soms kan een openhartig gesprek het probleem oplossen. Als het kind beïnvloed is door de andere ouder, zorg er dan voor dat de verstoten ouder de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Een therapeut of een advocaat echtscheiding kan helpen om de communicatie tussen kind en ouder te verbeteren. Het is ook belangrijk om de andere ouder te confronteren over zijn of haar gedrag, vooral als het kind beïnvloed is door ongegronde beschuldigingen.

Wat kan je doen om ouderverstoting te voorkomen?

Om ouderverstoting te voorkomen, is het belangrijk om open en eerlijk te communiceren met je kind en de andere ouder. Zorg ervoor dat je kind zich gesteund voelt door beide ouders en dat hij of zij weet dat de liefde van beide ouders onvoorwaardelijk is. Vermijd negatieve opmerkingen over de andere ouder en voorkom dat je je kind betrekt bij jullie geschillen. Sommige experts adviseren om na een scheiding geen contact te hebben met je ex-partner, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit kan leiden tot ouderverstoting. Geef je kind de ruimte om zijn of haar eigen mening te vormen over beide ouders en respecteer die mening, ook al ben je het er niet mee eens.

Ouderverstoting is een ernstig probleem dat de emotionele gezondheid van kinderen, verstoten ouders en hele gezinnen kan schaden. Het is belangrijk dat we ouderverstoting herkennen en begrijpen hoe we het kunnen aanpakken en voorkomen. We moeten ervoor zorgen dat onze kinderen niet de dupe worden van de negatieve gevoelens van hun ouders en dat ze kunnen opgroeien met een gezonde en liefdevolle relatie met beide ouders. Als je vermoedt dat er sprake is van ouderverstoting, neem dan professioneel advies in en blijf communiceren met beide ouders om een veilige en gezonde omgeving te bieden voor je kinderen.

Wat je moet weten over incassobureaus

We verwachten allemaal dat klanten op tijd betalen, maar helaas is dit niet altijd dus de realiteit, vandaar dat het gebruik van een incassobureau enkele voor de hand liggende voordelen heeft, maar het is verstandig om ook rekening te houden met de mogelijke nadelen. Maar wat is een incassobureau eigenlijk? Om het simpel uit te leggen, incasso is het proces van het nastreven van betalingen van geld of een andere overeengekomen waarde die verschuldigd is aan een schuldeiser. Dus, een organisatie die gespecialiseerd is in incasso heet vandaar een incassobureau! Dit heeft dus zeker verschillende voordelen en nadelen. 

Voordelen van het inschakelen van een incassobureau

Als een bedrijf, bijvoorbeeld, een incassobureau installeert voor hulp, doen zij dat voor veel redenen waarom incassobureaus handig zijn. Een van de belangrijkste voordelen is de succesvolle en snellere incasso. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is voordeliger dan mensen in eerste instantie denken. Een bedrijf hoeft dit dus niet zelf op te lossen, dus het haalt ook dat gedoe en eventuele corruptie uit een bedrijf, wat dus nog een voordeel is. Ook bieden incassobureaus rechtsbescherming. Wanneer een bedrijf een incassobureau inschakelt, beperken zij dus zelf de juridische risico’s van het incasseren van vorderingen. Dus, zij hebben alle macht in hun eigen handen! Gelukkig zijn er dus genoeg goede, zoals incassobureau Credifin, die bedrijven enorm helpen. 

Nadelen van het inschakelen van een incassobureau

Maar elk voordeel komt met twijfel, en er zijn enkele belangrijke, minder gunstige factoren om aan te denken als het om incassobureaus gaat. Een daarvan is dat incassobureaus vaak kosten in rekening brengen voor hun diensten. Dit hoeft niet erg te zijn, maar het kan een afknapper zijn voor een bedrijf die extra kosten niet makkelijk kan betalen. Een ander nadeel is ook dat de klantrelatie in het gedrang kan komen. Hiermee wordt bedoeld dat uitbesteden aan een incassobureau een negatieve reactie van opdrachtgevers kan opleveren. Een telefoontje krijgen van een incassobureau kan een vieze smaak in de mond van een klant brengen, vooral als het bureau geen empathisch vermogen heeft.

Dit zijn de voordelen van online geld lenen

Wil je graag geld lenen? Dan zal je in de praktijk kunnen vaststellen dat er twee verschillende manieren bestaan om een lening af te sluiten. We maken op dit vlak natuurlijk een onderscheid tussen geld lenen fysiek bij een bepaalde kredietverstrekker en online geld lenen. Er kan worden vastgesteld dat tegenwoordig vooral deze laatste optie ontzettend populair is. Dat is te wijten aan het feit dat er toch echt een groot aantal interessante voordelen aan verbonden zijn. Ben jij ook benieuwd welke voordelen er nu exact verbonden zijn aan het afsluiten van een online lening? Dan is het zonder meer de moeite waard om je nog even grondig in onderstaande informatie te verdiepen.

Online geld lenen kan vanuit je luie zetel 

Eén van de belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen heeft te maken met het feit dat online geld lenen mogelijk is vanuit je luie zetel. Voor heel wat mensen geldt dat ze woonachtig zijn in een gebied waarin ze niet over de mogelijkheid beschikken om een bezoek te brengen aan een fysieke kredietverstrekker. Dat kan best vervelend zijn. Indien je een online krediet wenst af te sluiten is dat iets waar je, je geen zorgen om hoeft te maken, integendeel. Je kan gewoon lekker gezellig vanuit je eigen zetel op het internet op zoek gaan naar een voor jou geschikte lening. Het hoeft niet gezegd dat dit ook een zeer tijdbesparende optie is. Je hoeft je immers niet (meerdere keren) te plaatsen naar de kredietverstrekker waar je een beroep op wenst te doen. 

Je krediet wordt doorgaans veel sneller goedgekeurd 

Bij online geld lenen is het zo dat je zeer eenvoudig alle documenten die zijn vereist kan aanleveren via digitale weg. Wat betekent dat nu precies? Dat betekent in eerste instantie dat je ontzettend veel tijd kan besparen. Niet alleen de mogelijks vereiste loonstroken, maar ook de andere documenten die aangeleverd dienen te worden kunnen gewoon worden doorgemaild naar de kredietverstrekker van je keuze. Vaak is het bovendien eveneens zo dat je de mogelijkheid hebt om ze te uploaden in het systeem op de website van de verzekeraar. Ook dat is uiteraard alleen maar interessant. Hoe dan ook, online geld lenen zorgt er doorgaans voor dat je merkbaar sneller over je geld kan beschikken.

Vaak ben je verzekerd van een zeer interessante, lage intrest

Online geld lenen brengt finaal ook nog een financieel voordeel met zich mee. Wanneer je geld gaat lenen is het niet meer dan logisch dat je op het bedrag dat je gaat lenen een bepaalde intrest zal betalen. De hoogte van die rente wordt altijd voor een significant gedeelte bepaald door het soort krediet waarvoor je kiest. Een persoonlijke lening staat er bijvoorbeeld om bekend merkbaar voordeliger te zijn in vergelijking met een doorlopend krediet. Hou er evenwel rekening mee dat het afsluiten van een lening bij een fysieke kredietverstrekker altijd gepaard gaat met bepaalde overheadkosten. Deze zullen de totale kostprijs van je lening altijd verhogen. Bij online geld lenen is er van deze kosten doorgaans geen sprake waardoor je toch best wel wat geld kan besparen. 

Bekijk snel de mogelijkheden op www.geldlenenbelgie.be!

Lees hier alles over een no cure no pay incassobureau

Weigert iemand jouw rekeningen te betalen en weet je geen raad meer? Denk er dan over na om een incassobureau no cure no pay in te schakelen. Zij helpen jou met het terug krijgen van je geld en brengen voor jou geen extra geld in rekening. Wil je weten hoe dit gaat? Lees het hier!

Wat is een incassobureau

Wanneer jij als schuldeiser nog steeds geen geld binnen hebt gekregen van iemand waar je al lang op wacht, dan kan je een incassobureau inschakelen. Een incassobureau zorgt ervoor dat je geld binnenkrijgt van de debiteur. Voor de werkzaamheden van een bureau hoeven zij niet in contact te zijn met de rechter, zij proberen dit juist te voorkomen. Er zullen eerst brieven worden gestuurd, door het bureau en andere werkzaamheden zodat de debiteur zal betalen. Als er echt geen andere keus meer is zal er naar de rechter worden gestapt. Het incassobureau mag geen dagvaarding uitbrengen maar wel opmaken. Meestal betalen debiteuren al bij het bureau en is er geen sprake van een dagvaarding nodig.

 De werkzaamheden van een incassobureau

Wanneer een incassobureau werkzaamheden gaat doen, moet die altijd ingeschakeld worden door een particulier of bedrijf. Zij nemen dan vaak via de telefoon of via brieven contact op met de debiteur. De eerste stap die meestal gedaan wordt is een aanneming versturen, hier staat meestal in dat er nu een incassobureau bij betrokken is. Deze aanneming duurt meestal 2 weken, wanneer het dan nog niet is betaald gaan de kosten ook naar de debiteur. Als de debiteur na de brieven nog steeds niet betaald, gaat het bureau anders te werk. Ze gaan dan de schuldenaar bellen of soms zelfs langs. Soms kan de schuldenaar het bedrag niet in 1 keer betalen, dan wordt er een soort compromis gesloten dat het in termijnen betaald mag worden. Op deze manier krijgt de schuldeiser wel zijn geld, het duurt alleen net iets langer.  Er is ook een mogelijkheid dat de partijen er niet uitkomen en de debiteur het niet wilt betalen. Als dit het geval is dan gaat de laatste fase in en dat is de rechtbank erbij halen. Wanneer je een incassobureau inschakelt proberen zij dit meestal te voorkomen. 9 van de 10 keer is dit gelukkig ook het geval.    

No cure no pay model

Tegenwoordig zijn er incassobureau met no cure no pay regelingen. Dit betekent dat jij als schuldeiser niet hoeft te betalen, maar de kosten voor de schuldenaar is. Wanneer een debiteur weigert om de rekeningen te betalen, zal dit alleen maar oplopen inclusief de kosten van het bureau.  Op zulke momenten wordt de rechter ingeschakeld die kan besluiten dat jij als debiteur moet betalen. Dan is het verplicht, doe je dit niet? Dan zal er een deurwaarder langs komen.  Een incassobureau no cure no pay heeft dus veel voordelen voor jou als schuldeiser. Er wordt voor jou geregeld dat je rekening wordt betaald, hier heb jij dus geen stress meer over. Ook worden er geen kosten voor jou in rekening gebracht. Dit allemaal door het no cure no pay model.